Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Nailart

UNDER CONSTRUCTION
Wij werken alleen met de beste materialen en geven dus ook veel om kwaliteit !

!

 

MY TINY WORLD

Beschikt over meers dan 500 verschillende modellen Fimo polymeer nail art canes, welke gebruikt kunnen worden bij zowel een acryl als gel applicatie en kunnen ook in de laklaag gelegd worden. Door de hoge kwaliteit behoudt dit product zijn kleur en design zelfs na vijlen en met het verstrijken van de tijd. Ze zijn zeer flexibel wat zeer te goede komt van het gebruikersgemak en behoeven niet perse gelakt of ingeseald te worden. My Tiny World komt regelmatig uit met nieuwe, zelf ontwikkelde modellen. U bent dus altijd een stapje voor op de Japanse kopieen !!

 

FOLK ART

FolkArt is al sinds jaren de meest populaire en best gewaardeerde acrylverf op de markt. FolkArt kenmerkt zich door het grote kleur aanbod, enorme dekkracht, zeer hoge kleurpigmentatie, kleurintensiteit, viscositeit en diversiteit. Alle nail art specialisten geven voorkeur aan FolkArt, inclusief Donna Dewberry, ‘onze’ one-stroke goeroe.

 

SHIRLEY A PRODUCTS

Zij is al jarenlang de marktleider op het gebied van exclusieve Nail Art producten in Europa. De producten zijn van de hoogste kwaliteit, bijvoorbeeld echte swarovski (A klasse) en edelstenen. Shirley A products volgt dan ook de nieuwste ontwikkelingen op Nail Art gebied op de voet en reist hiervoor over de hele wereld. Gegarandeerd de nieuwste, meest exclusieve en hoogste kwaliteit producten en designs.