Blèzi Make-up & Skin Care

!
Miranda van Hazenberg (account- en trainingsmanager voor merken als Nina Ricci en Versace) wist door haar jarenlange cosmetica-ervaring dat er een enorme behoefte bij vrouwen is aan betaalbare hoogwaardige make-up producten, die gemakkelijk in gebruik zijn en de hele dag perfect blijven zitten. Zo ontstond het idee een eigen make-up lijn te ontwikkelen die aan al die wensen moest voldoen. Dit gecombineerd met persoonlijke aandacht, advies en de service die iedere vrouw verdient.
Blèzi is een make-up lijn van de allerbeste kwaliteit. Alle producten zijn intensief getest, dierproefvrij, gemakkelijk in gebruik, geschikt voor alle leeftijden, parfumvrij en
long lasting.
Exclusief voor Blèzi Cosmetics is er een anti-aging cocktail samengesteld met uitzonderlijk hoge percentages actieve natuurlijke ingrediënten en een grote hoeveelheid krachtige peptiden. Dankzij de innovatieve cosmeceutische formuleringen zijn de producten van Blèzi Skin Care effectiever dan de meeste traditionele huidverzorgingsproducten.
 
Betaalbaar, Veelzijdig, Long Lasting,  innovatief en cosmeceutisch !