Opleidingen

PUUR CREATIEF EN WINSTGEVEND BEROEP

U hoeft relatief weinig te investeren om een bedrijf te starten en uw werktijden zijn flexibel, omdat u meestal op afspraak werkt. Uiterlijke verzorging is een groeiende markt.

 

PUUR OP MAAT GESNEDEN & VERANTWOORDE KEUZE Persoonlijke omstandigheden zijn zeer belangrijk dus nemen wij graag de tijd om te bezien welke opleiding het beste bij u past waarbij er rekening gehouden wordt met uw individuele & financiële wensen. Het advies is gratis en verplicht je tot niets, altijd doen dus !!!

 

DIRECT INSTROMEN

MOGELIJKHEID TOT DEELBETALINGEN

GRATIS SALES TRAINING

 

PUUR INTENSIEVE BEGELEIDING & GRATIS TRAINING 
Bij Puur Instituut staat u nooit alleen !!! Voor & na uw opleiding helpen wij u graag met alle factoren van uw bedrijf.

 

DIRECT OMZET

Door de probleemloze productie eigenschappen van Maniq Color, Go Time en Slick Pour doorontwikkelde en geperfectioneerde Hightech productlijnen, kunnen wij u applicatie technieken leren waarbij u binnen een week aan de gang kunt.

 

PUUR TECHNIEK PERFECTIONEREN

Wij houden u op de hoogte van alle nieuwe technieken. En bieden Wedstrijd en Snelheid Perfectie Trainingen aan om uw niveau te verhogen. Via het Award of Excellence Program kunt u zich onderscheiden van uw concullega’s.

 

PUUR OPLEIDINGEN

Al onze opleidingen en cursussen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk en kunnen zowel overdag als op een avond gevolgd worden. U kunt zowel losse lessen als 14, 18, 22 & 30 daagse combinatie cursussen volgen.

 

PUUR TECHNIEKEN

 - Acryl

- Manicure

- SalonManagment

- Gel

- Cosmetische Voet

- Anatomie & Pathologie

- Nail Art

- Wellness

- Electrisch vijlen

- Design & Inlay

- Hot Stone

- Trendsetters Workshops

 

 MEER INFORMATIE ?  DOWNLOAD PDF BESTANDEN

 

 
 Cursus Informatie PDF  
 Inschrijf Formulier PDF