captionpromo

Caption

A real LiveChanger !!

De nagellak van de toekomst , bevat LacQ3 technologie

Zo hard als gel, zonder lamp -  "Touch dry in no time"
Dekt in 1 laag door hoog pigment gehalte
Spiegelglans en strakke finish die minstens 8 dagen blijft zitten
Vrij van DBP, Toluene en Formaldehyde

!

Caption geeft 9 tot soms wel 14 dagen onbeschadigd draag genot, is snel te verwijderen met een nagellak remover zonder aceton en maakt gelijktijdig de nagels sterker en gezonder.

Makkelijk aan te brengen en te verwijderen.
De natuurlijke nagel hoef je niet bovenop (nagel plaat) te vijlen alvorens je de BaseCoat gaat aanbrengen. Caption is aan te brengen als een gewone nagellak en is zelf levelend. De structuur is vergelijkbaar met een gel lak. De speciale ontworpen kwast zorgt ervoor dat je makkelijk en strak langs de nagelriemen kan lakken. Caption is makkelijk in secondes te verwijderen met normale nagellak remover zonder aceton.

Dekkende kleur
De lak is sterk gepigmenteerd waardoor de lak heel dekkend is, dit betekend dat 70% van alle kleuren in een laag dekkend is! Caption heeft een geweldige glans.

Hoe aan te brengen?
Je brengt eerst de speciale Basecoat aan op de nagels.  Breng hierna de kleur naar keuze aan, 70% van de kleuren is in een laag dekkend, over de kleur breng je een laag topcoat of top effect aan, en sluiten we af met de Drying Drops (2 druppels per nagel) zodat het geheel nog sneller droogt....
3x sneller droog dan de traditionele lakken!!
binnen 3 minuten aanraakbaar en in een kwartier volledig uitgehard en kunt u gewoon weer aan de slag,
als dat geen LIVECHANGER is, daar worden we toch BLIJ VAN!!